E-Posta Listemize Katılın

Graniser Seramik trend yaratacak yepyeni serileri ile bu yılda Unicera Fuarı'nda

30.01.2017

Ürünleri dünya çapında beğeni kazanan Graniser Seramik, 08-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNREXPO’da gerçekleştirilecek 29. Unicera İstanbul Seramik Mutfak Banyo Fuarı'nda bir kez daha dünya vitrinine çıkmaya hazırlanıyor. Mevcut ürünlerinin yanı sıra fuarda 15 yeni serisini de sergileyecek olan Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.


Sektör trendlerinin belirlendiği fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Graniser Seramik genel müdürü Fatih Korhan “Unicera İstanbul Seramik Mutfak Banyo Fuarı ülkemizin sahip olduğu potansiyelin tanıtılmasına faydası olan önemli bir organizasyon.  Sektördeki yeniliklerin izlenmesi, trendlerin belirlenmesi, rakiplerin, pazarın, satın alma alışkanlıklarının yerinde incelenmesine olanak sağlıyor. Graniser Seramik olarak  bu yıl fuarda ihracat taleplerini karşılamak için 2016 yılı son çeyreğinde devreye aldığımız hattımız ile birlikte ürettiğimiz; 28x28, 20x120, 60x120 gibi farklı ebatlardaki birbirinden estetik toplam 15 yeni serimizi sektör temsilcilerinin ve ziyaretçilerinin beğenisine sunacağız. Katılımcıları ve ziyaretçileri Hall 2-A04 no'lu standımıza davet ediyoruz” diye konuştu.


Graniser Seramik - 1997 yılında kurulan Graniser Seramik, seramik sektörünün genç bir kuruluşu olarak kısa bir zamanda hızlı bir büyüme kaydederek Türkiye'nin lider seramik karo üreticileri arasında yer almayı başarmış bulunmaktadır. Üretim faaliyetlerini Akhisar Manisa'da 275 dönüm arazi üzerinde yer alan fabrikasında sürdüren Graniser Seramik, 22 milyon metrekare üretim kapasitesine sahip üretim tesisinde 10 fırını ve 19 üretim bandı ile faaliyet göstermektedir. Çeşitli ebat ve tasarımda yaklaşık 5.000 çeşit tek ve çift pişirim duvar karoları ile sırlı granit ve bordür üreten Graniser Seramik, dünyanın farklı ülkelerindeki müşterilerilerine üstün nitelikli ürünler sunmaktadır. 1000'i aşkın uzmanıyla trend yaratan ürünlere imza atan Graniser Seramik, üretiminin yüzde 60’nı ihracata yönelik gerçekleştirmekte ve ABD, Yunanistan, Almanya, İsrail, Kanada ve kuzey Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 60'ı aşkın ülkeye ihracat yapmaktadır.

Arama Ekranını Kapat
Aramak istediğiniz ürünü yazınız: