E-Posta Listemize Katılın

Graniser Seramik – Seramikte 2015 trendleri

17.02.2015

Ayrıcalıklı mekanlar yaratma konusunda oldukça iddialı bir marka olan Graniser Seramik 2015 yılı için hazırladığı 22 yeni serisi ile döneminin ruhunu estetik tasarımlarıyla seramiğe yansıtmaya devam ediyor.

Her mekân ihtiyacına renk, ebat, doku ve stil olarak en doğru ürünü sunma ilkesiyle hareket eden Graniser Seramik, nihai kullanıcısının beğenisine sunduğu geniş ürün yelpazesi ile seramikte trendleri belirlemeye devam ediyor.

Ahşap ve doğal taş desenli, geometrik rölyefli ürünler bu yıl da yaşam alanlarımızın fonu olmaya devam ediyor.

Özellikle küçük ölçülere sahip banyolar için üretilen 20x50 ebadında Dream ve 25x75 ebadında Emerald, Poeme, Avenue ve Universal serileri, parlak yüzeylerinin de etkisiyle daha geniş hacim etkisi yaratıyor. Doğal taş görünümü ile uzun yıllar boyunca mekanlarınızda keyifle kullanacağınız Advance, Stream ve  Lucca serileri 30x60 ebadında, doğadan esinlenerek tutku ile tasarlandı. 30x90 ebadı ve yıllara meydan okuyan mermer deseni ile birbirinden estetik iki seri ;  Motion, Liberia. İddialı, tutkulu, asil, romantik ve metalik 60x60 ebadı ile Metallic Sense. Butik mekanlar yaratmak için 80x80 ebadı ile Greenville, ahşap dokusu 45x90 ebadı ile Arden serileri ve daha bir

Arama Ekranını Kapat
Aramak istediğiniz ürünü yazınız: