E-Posta Listemize Katılın

Ege'nin İhracat Yıldızı 3 Yıldır GRANISER

13.02.2015

Seramik sektörünün öncü ismi Graniser, Ege İhracatçı Birlikleri’nin düzenlediği "İhracatın Yükselen Yıldızları Ödül Töreninde” kategorisinde en fazla ihracat yapan firma ödülüne bu yıl 3. kez sahip oldu.

Ege İhracatçı Birliklerinin 2004 yılından bu yana her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği "İhracatın Yükselen Yıldızları Ödül Töreni” bu yıl Başbakan Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin katılımı ile İzmir Kaya Termal Otel’de gerçekleşti.

Graniser, 2014 yılında başta ABD, Kanada, Kuzey Avrupa, Almanya ve İsrail olmak üzere 60’tan fazla ülkeye yaptığı 45 milyon dolarlık ihracat ile “Kategorisinde En Fazla İhracatı Gerçekleştiren Firma” ödülüne layık görüldü.

Graniser Seramik adına ödülü alan Genel Müdür Yardımcısı Baybars Genç; “Almış olduğumuz bu ödül bizim için çok anlamlı, üstelik bu ödülü 3 yıl boyunca alıyor olmak da başarımızın bir ispatı niteliğinde. Ege Bölgesi ihracatı 2014 yılında 18 milyar 725 milyon 470 bin dolara ulaştı. Graniser Seramik olarak bu büyümenin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. 2014 yılı ciromuzun %52’sini ihracat satışları oluşturdu. Bu oran Türkiye’de ki fabrikalar arasında en yüksek orandır. Önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz yeni yatırım planımız ile birlikte bu oranı %58-60 seviyelerine çıkarmak hedefimiz” şeklinde konuştu.

Arama Ekranını Kapat
Aramak istediğiniz ürünü yazınız: